bewaar
Makkelijke andijviestamppot met kaasschnitzels
Makkelijke andijviestamppot met kaasschnitzels
bewaar

Makkelijke andijviestamppot met kaasschnitzels

20 min. bereiden
77waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

appels

1 zakje

walnoten

1 pak

aardappelpuree voor stamppot

4 el

vloeibare margarine

2 pakjes

kaasschnitzel

1 zak

gesneden andijvie

1 el

kerriepoeder

Aan de slag

Appels schillen en in blokjes snijden. Walnoten grof hakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan helft van margarine verhitten en kaasschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. In andere koekenpan rest van margarine verhitten en appelblokjes 2 min. bakken. Andijvie en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Andijviemengsel door puree roeren. Stamppot met walnoten bestrooien en met kaasschnitzels serveren.