bewaar
Frisse andijviestamppot met pijnboompitten
Frisse andijviestamppot met pijnboompitten
bewaar

Frisse andijviestamppot met pijnboompitten

Voeg wat extra smaak en kleur toe met de rode paprika in dit recept.

20 min. bereiden
272waarderingen

Ingrediënten

4 personen

65 g

pijnboompitten

2

rode paprika's

1 el

vloeibare margarine

750 ml

kraanwater

1 pak

aardappelpuree à  la minute naturel

150 g

geraspte oude Goudse kaas 48+

400 g

gesneden andijvie

Voeg wat extra smaak en kleur toe met de rode paprika in dit recept.

Aan de slag

1

Rooster de pijnboompitten in een droge pan op laag vuur. Snijd de paprika's in reepjes. Verwarm de margarine in een pan en bak de paprika kort.

2

Breng het water in een andere pan aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend met een garde de zakjes aardappelpuree toe.

3

Voeg de pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan puree toe en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.