bewaar
Andijviestamppot met gebakken salami
 Andijviestamppot met gebakken salami
bewaar

Andijviestamppot met gebakken salami

Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.

15 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

300 g

salami

1 el

traditionele olijfolie

750 g

diepvries aardappelpuree

450 g

diepvries andijvie à la crème

2 tl

gedroogde oregano

250 g

fijngesneden andijvie

Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.

Aan de slag

1

Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.

2

Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.

3

Voeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.

4

Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.

tip

variatietipIn plaats van aardappelpuree uit de diepvries kun je ook kiezen voor aardappelpuree van de versafdeling (bak 800 g)

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.