Pa­prika­cous­cous met kaas­schnit­zels

(84) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 84

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en ui 2 min. zacht bakken. Tomaten en paprika's 3 min. meebakken. Tomatenmengsel door couscous scheppen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kaasschnitzels in 3 min. bruin en gaarbakken. Sla door couscous scheppen. Couscous met kaasschnitzels en knoflooksaus serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 55 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.