bewaar
Paprikacouscous met kaasschnitzels
Paprikacouscous met kaasschnitzels
bewaar

Paprikacouscous met kaasschnitzels

20 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

250 g

couscous

1

ui

400 g

tasty tom tomaten

1 pot

geroosterde paprika's

4 eetlepels

zonnebloemolie

2 pakken

kaasschnitzel

1 zak

rucola slamelange

8 eetlepels

knoflooksaus

Aan de slag

Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en ui 2 min. zacht bakken. Tomaten en paprika's 3 min. meebakken. Tomatenmengsel door couscous scheppen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kaasschnitzels in 3 min. bruin en gaarbakken. Sla door couscous scheppen. Couscous met kaasschnitzels en knoflooksaus serveren.