bewaar
Paprikacouscous met kaasschnitzels
Paprikacouscous met kaasschnitzels
bewaar

Paprikacouscous met kaasschnitzels

20 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

couscous

1

ui

400 g

tasty tom tomaten

1 pot

geroosterde paprika's

4 eetlepels

zonnebloemolie

2 pakken

kaasschnitzel

1 zak

rucola slamelange

8 eetlepels

knoflooksaus

Aan de slag

Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en ui 2 min. zacht bakken. Tomaten en paprika's 3 min. meebakken. Tomatenmengsel door couscous scheppen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kaasschnitzels in 3 min. bruin en gaarbakken. Sla door couscous scheppen. Couscous met kaasschnitzels en knoflooksaus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprikacouscous met kaasschnitzels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig