bewaar
Met blauwaderkaas gevulde tomaten
Met blauwaderkaas gevulde tomaten
bewaar

Met blauwaderkaas gevulde tomaten

10 min. bereiden
10 min. wachten
14waarderingen

Ingrediënten

8

tasty tom tomaten

3

bosuitjes

1 zakje

rucola

1 pakje

Castello blue

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud 1/2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Tomaten schoonmaken, kapje eraf snijden en met lepeltje uithollen (tomatenvocht wordt niet gebruikt). Binnenkant van tomaten bestrooien met zout en peper. Bosuitjes in ringetjes snijden. Helft van rucola fijnsnijden. Blauwaderkaas met vork fijnprakken en met bosui en fijngesneden rucola mengen. Tomaten met blauwaderkaasmengsel vullen en met kapjes tomaat afdekken. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten en ca. 8 min. in oven bakken. Rest van rucola over vier borden verdelen en gebakken tomaatjes erop zetten.