Ingrediënten
4 personen
12
sjalotten
2 el
balsamicoazijn
3 el
zonnebloemolie
1 tl
gedroogde tijm
2 x 2 stuks
biefstukken
500 g
tasty tom tomaten
1 zak
rucola
Dit heb je nodig
metalen spiesen, barbecue
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rijg per persoon 3 sjalotten aan een spies. Meng in een kom de balsamicoazijn met de olie, de tijm, zout en peper. Bestrijk hiermee de sjalottenspiesen en de biefstukken. Gril de sjalottenspiesen 7-10 min. op de hete barbecue, draai ze regelmatig. Gril de biefstukken 2-3 min. aan elke kant. Als u de biefstukken liever minder rood hebt, kunt u ze iets langer op de barbecue laten liggen. Leg de tomaten met takje ook 1 minuut op de hete barbecue en bestrooi ze met peper en zout. Serveer per persoon een handje rucola met de tomaten, een biefstuk en een sjalottenspies. Lekker met grof gesneden brood.
Biefstuk met sjalottenspiesen

hoofdgerecht
null personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rijg per persoon 3 sjalotten aan een spies. Meng in een kom de balsamicoazijn met de olie, de tijm, zout en peper. Bestrijk hiermee de sjalottenspiesen en de biefstukken. Gril de sjalottenspiesen 7-10 min. op de hete barbecue, draai ze regelmatig. Gril de biefstukken 2-3 min. aan elke kant. Als u de biefstukken liever minder rood hebt, kunt u ze iets langer op de barbecue laten liggen. Leg de tomaten met takje ook 1 minuut op de hete barbecue en bestrooi ze met peper en zout. Serveer per persoon een handje rucola met de tomaten, een biefstuk en een sjalottenspies. Lekker met grof gesneden brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)12 sjalotten
2 el balsamicoazijn
3 el zonnebloemolie
1 tl gedroogde tijm
2 x 2 stuks biefstukken
500 g tasty tom tomaten
1 zak rucola
Dit heb je nodig
metalen spiesen, barbecue