bewaar
Biefstuk met kruidenkorstje
Biefstuk met kruidenkorstje
bewaar

Biefstuk met kruidenkorstje

35 min. bereiden
6 min. wachten
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

vastkokende aardappelen

2 sneetjes

witbrood

½ bakje

tijm

6 el

olijfolie

1

bloemkool

50 g

Parmezaanse kaas

2 x 2

biefstukken

1 zak

rucola

Dit heb je nodig

  • keukenmachine, ovenschaal ca. 20 x 20 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en kook 10 min. Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Voeg de tijm, 1 el olie en peper en zout toe. Bak het kruim 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.

2

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelen in 10 min. goudbruin. Kook de bloemkool in 6 min. beetgaar. Giet af, be-sprenkel met 1 el olie en schaaf de kaas erover.

3

Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk 3 min. op hoog vuur. Leg in de ovenschaal, bestrooi met het broodkruim en bak 6 min. in het midden van de oven. Laat buiten de oven 3 min. rusten onder aluminiumfolie. Schep de rucola met peper en zout door de aardappelen. Leg de biefstuk op 4 borden en serveer met de aardappelen en de bloemkool.

Biefstuk met kruidenkorstje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig