Biefstuk met kruidenkorstje

635 kcal

35 min. bereiden, 6 min. wachten

3.5/5

(57)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine, ovenschaal ca. 20 x 20 cm


2011 nr. 12 - Kerstféést!

2011 week 49-52 - 2011 week 49-52

Aan de slag

  1. Verwarm de oven op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en kook 10 min. Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Voeg de tijm, 1 el olie en peper en zout toe. Bak het kruim 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.

  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelen in 10 min. goudbruin. Kook de bloemkool in 6 min. beetgaar. Giet af, be-sprenkel met 1 el olie en schaaf de kaas erover.

  3. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk 3 min. op hoog vuur. Leg in de ovenschaal, bestrooi met het broodkruim en bak 6 min. in het midden van de oven. Laat buiten de oven 3 min. rusten onder aluminiumfolie. Schep de rucola met peper en zout door de aardappelen. Leg de biefstuk op 4 borden en serveer met de aardappelen en de bloemkool.

Wat vond je van dit recept?

Biefstuk met kruidenkorstje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig