Ingrediënten
4 personen
1 struikje
paksoi
2 cm
gemberwortel
150 ml
yoghurt
½ potje
mango chutney
½ zakje
verse koriander
zout
cayennepeper
4
naanbroden garlic-coriander
2 eetlepels
olie
400 g
lamsgehakt
2 theelepels
gemalen komijn
Aan de slag
Paksoi in reepjes snijden, wassen en laten uitlekken. Gember schillen en fijnsnijden. Yoghurt en chutney door elkaar roeren. Koriander erboven fijn knippen en erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbroden doormidden snijden en aan opengesneden kant tot zakje insnijden.
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan 1 eetlepel olie verhitten. Gehakt met gember en komijn rul bakken, op smaak brengen met zout en peper. In grote braadpan of wok rest van olie verhitten en paksoi al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Naanbroden met water besprenkelen en onder grill ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Naanhelften vullen met lamsgehakt en paksoi. In vier kommen elk 2 gevulde naanhelften zetten. Chutneysaus erbij serveren.
Gevuld Indiaas brood uit de kom

hoofdgerecht
null personen
835 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Paksoi in reepjes snijden, wassen en laten uitlekken. Gember schillen en fijnsnijden. Yoghurt en chutney door elkaar roeren. Koriander erboven fijn knippen en erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbroden doormidden snijden en aan opengesneden kant tot zakje insnijden.
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan 1 eetlepel olie verhitten. Gehakt met gember en komijn rul bakken, op smaak brengen met zout en peper. In grote braadpan of wok rest van olie verhitten en paksoi al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Naanbroden met water besprenkelen en onder grill ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Naanhelften vullen met lamsgehakt en paksoi. In vier kommen elk 2 gevulde naanhelften zetten. Chutneysaus erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 struikje paksoi
2 cm gemberwortel
150 ml yoghurt
½ potje mango chutney
½ zakje verse koriander
0 zout
0 cayennepeper
4 naanbroden garlic-coriander
2 eetlepels olie
400 g lamsgehakt
2 theelepels gemalen komijn