bewaar
Gevuld Indiaas brood uit de kom
Gevuld Indiaas brood uit de kom
bewaar

Gevuld Indiaas brood uit de kom

40 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

1 struikje

paksoi

2 cm

gemberwortel

1½ dl

yoghurt

½ potje

mango chutney

½ zakje

verse koriander

zout

cayennepeper

4

naanbroden garlic-coriander

2 eetlepels

olie

400 g

lamsgehakt

2 theelepels

gemalen komijn

Aan de slag

1

Paksoi in reepjes snijden, wassen en laten uitlekken. Gember schillen en fijnsnijden. Yoghurt en chutney door elkaar roeren. Koriander erboven fijn knippen en erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbroden doormidden snijden en aan opengesneden kant tot zakje insnijden.

2

Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan 1 eetlepel olie verhitten. Gehakt met gember en komijn rul bakken, op smaak brengen met zout en peper. In grote braadpan of wok rest van olie verhitten en paksoi al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Naanbroden met water besprenkelen en onder grill ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Naanhelften vullen met lamsgehakt en paksoi. In vier kommen elk 2 gevulde naanhelften zetten. Chutneysaus erbij serveren.