Ge­roos­ter­de bol met pes­to-cas­se­ler­rib

(15) waardeer
italiaans hoofdgerecht 1 personen
4 15

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter. Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen. Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten. Dressing door sla scheppen. Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen. Sla apart erbij serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.220 kcal
  • eiwit 54 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 77 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.