bewaar
Casselerrib met venkel en basmatirijst
Casselerrib met venkel en basmatirijst
bewaar

Casselerrib met venkel en basmatirijst

20 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1 eetlepel

olijfolie

1

venkel

1 teentje

knoflook

100 ml

rode wijn

100 g

basmatirijst

1 theelepel

kruidenbouillonpoeder

100 g

casselerrib met pesto

Aan de slag

In pan olie verhitten, venkel al omscheppend 2 min. bakken. Knoflook toevoegen. Wijn bij venkel schenken en op hoog vuur iets laten verdampen. Rijst en bouillonpoeder door venkel roeren en 1 1/2 dl kokend water toevoegen. Rijst in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen casselerrib in reepjes snijden. Casselerrib door rijst scheppen, op smaak brengen met peper. Garneren met venkelgroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Casselerrib met venkel en basmatirijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig