Cas­se­ler­rib met ven­kel en bas­ma­ti­rijst

(15) waardeer
hoofdgerecht 1 personen
3 15

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan olie verhitten, venkel al omscheppend 2 min. bakken. Knoflook toevoegen. Wijn bij venkel schenken en op hoog vuur iets laten verdampen. Rijst en bouillonpoeder door venkel roeren en 1 1/2 dl kokend water toevoegen. Rijst in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen casselerrib in reepjes snijden. Casselerrib door rijst scheppen, op smaak brengen met peper. Garneren met venkelgroen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.