Casselerrib met venkel en basmatirijst

Advertentie
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 venkel (in reepjes)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 dl rode wijn
- 100 g basmatirijst
- 1 theelepel kruidenbouillonpoeder
- 100 g casselerrib met pesto (vleeswaren)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan olie verhitten, venkel al omscheppend 2 min. bakken. Knoflook toevoegen. Wijn bij venkel schenken en op hoog vuur iets laten verdampen. Rijst en bouillonpoeder door venkel roeren en 1 1/2 dl kokend water toevoegen. Rijst in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen casselerrib in reepjes snijden. Casselerrib door rijst scheppen, op smaak brengen met peper. Garneren met venkelgroen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 84 g
- vet 17 g