bewaar
Boulognebollen met tartaar en pesto
Boulognebollen met tartaar en pesto
bewaar

Boulognebollen met tartaar en pesto

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

rode ui

2 eetlepels

olijfolie

2

steak tartaartjes

2

boulognebollen

100 g

walnoten

1 eetlepel

groene pesto

2 eetlepels

yoghurtmayonaise

½ zak

rocket slamelange

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en uiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken. Uiringen op bord scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten goudbruin en vrijwel gaar bakken. Halverwege baktijd keren. Laatste minuut uiringen meewarmen. Intussen boulognebollen in ca. 9 minuten in oven afbakken. In kom walnoten, pesto en yoghurtmayonaise mengen. Bollen opensnijden, even laten uitwasemen en dan beleggen met sla, tartaartjes, uiringen en walnotenpestosaus. Lekker met tomatensoep.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boulognebollen met tartaar en pesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig