Boulognebollen met tartaar en pesto

Advertentie
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 steak tartaartjes
- 2 boulognebollen (afbakbrood)
- 100 g walnoten (gehakt)
- 1 eetlepel groene pesto (bakje a 100 g)
- 2 eetlepels yoghurtmayonaise
- ½ zak rocket slamelange (a 75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en uiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken. Uiringen op bord scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten goudbruin en vrijwel gaar bakken. Halverwege baktijd keren. Laatste minuut uiringen meewarmen. Intussen boulognebollen in ca. 9 minuten in oven afbakken. In kom walnoten, pesto en yoghurtmayonaise mengen. Bollen opensnijden, even laten uitwasemen en dan beleggen met sla, tartaartjes, uiringen en walnotenpestosaus. Lekker met tomatensoep.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 565 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 31 g
- vet 35 g