bewaar
Boulognebollen met roerei en ham
Boulognebollen met roerei en ham
bewaar

Boulognebollen met roerei en ham

25 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

geroosterde achterham

½ zakje

verse bieslook

4

boulognebollen

4

eieren

4 eetlepels

melk

zout en versgemalen peper

25 g

boter

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ham in reepjes snijden. Bieslook in stukjes knippen. Boulognebollen op rooster leggen en in ca. 8 minuten afbakken. In kom eieren loskloppen met melk en op smaak brengen met zout en peper. Kapjes van warme boulognebollen snijden en broodkruim eruit plukken (kruim wordt verder niet gebruikt). In koekenpan boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend laten stollen. Pan van vuur nemen. Hamreepjes en bieslook door roerei mengen. Mengsel in boulognebollen scheppen en kapje er weer op zetten.