Boulognebollen met roerei en ham

Advertentie
Ingrediënten
- 100 g geroosterde achterham (vleeswaren)
- ½ zakje verse bieslook (à 25 g)
- 4 boulognebollen (afbakbrood)
- 4 eieren
- 4 eetlepels melk
- zout en versgemalen peper
- 25 g boter
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ham in reepjes snijden. Bieslook in stukjes knippen. Boulognebollen op rooster leggen en in ca. 8 minuten afbakken. In kom eieren loskloppen met melk en op smaak brengen met zout en peper. Kapjes van warme boulognebollen snijden en broodkruim eruit plukken (kruim wordt verder niet gebruikt). In koekenpan boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend laten stollen. Pan van vuur nemen. Hamreepjes en bieslook door roerei mengen. Mengsel in boulognebollen scheppen en kapje er weer op zetten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 325 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 27 g
- vet 15 g