Preischotel met ham en kaas

Advertentie
Ingrediënten
- 4 middelgrote preien (ca. 800 g)
- 150 g achterham (dikke plak)
- 150 g Zaanlander-kaas pikant (stukje)
- 3 eetlepels olie
- 1 pak aardappelpartjes (450 g)
- zout en peper
- ½ zakje verse bieslook (` 25 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Prei schoonmaken, in dunne ringen snijden en wassen. Ham en kaas in reepjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Aardappels afgedekt in ca. 5 à 7 minuten lichtbruin bakken, af en toe omscheppen. Rest van olie toevoegen en prei al omscheppend ca. 6 minuten meebakken. Ham- en kaasreepjes erdoor scheppen en ca. 1 minuut meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook erboven fijnknippen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 715 kcal
- eiwit 41 g
- koolhydraten 38 g
- vet 44 g