bewaar
Aardappel-preiragout met ham en kaas
Aardappel-preiragout met ham en kaas
bewaar

Aardappel-preiragout met ham en kaas

15 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 zak

minikrieltjes

½ liter

kippenbouillon

1 el

boter

1 zak

panklare prei

100 ml

room culinair

2 x 75 g

achterham

100 g

Zaanlander kaas mild

1 el

basilicum

Aan de slag

Krieltjes in bouillon in 7 min. beetgaar koken en dan afgieten. In braadpan boter verhitten en prei 3 min. roerbakken. Krieltjes, 100 ml kookvocht, room en ham erdoor roeren. Geheel 2 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kaas en bevroren kruiden door ragout roeren en kort verwarmen tot kaas begint te smelten. Ragout over twee diepe borden verdelen.