Rundervinken met rode uienjus

Advertentie
Ingrediënten
- 5 eetlepels boter of margarine
- 4 rundervinken (a ca. 100 g)
- 2 zakken minikrieltjes (a 450 g)
- 2 rode uien
- 1 pak roerbakgroente (Franse, diepvries, 450 g)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 eetlepels worcestershiresauce (flesje)
- 100 ml room culinair (pakje a 200 ml)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ca. 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van boter verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Uiringen laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Tomatenpuree en worchestershiresauce door braadvet roeren. Room toevoegen en 1 minuut meewarmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 580 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 51 g
- vet 28 g