bewaar
Rundervinken met rode uienjus
Rundervinken met rode uienjus
bewaar

Rundervinken met rode uienjus

15 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 eetlepels

boter of margarine

4

rundervinken

2 zakken

minikrieltjes

2

rode uien

1 pak

roerbakgroente

1 eetlepel

tomatenpuree

2 eetlepels

worcestershiresauce

100 ml

room culinair

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ca. 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van boter verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Uiringen laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Tomatenpuree en worchestershiresauce door braadvet roeren. Room toevoegen en 1 minuut meewarmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.