Witlof met ham en kaassaus
Witlof met ham en kaassaus
bewaar
bewaar

Witlof met ham en kaassaus

Doet aan moeders keuken denken...

30 min. bereiden
102waarderingen

Aan de slag

1

Schil de aardappelen, halveer ze en kook in 20 min. beetgaar. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en halveer. Kook in een grote pan de witlofstronkjes in 10 min. beetgaar. Snijd de bieslook fijn.

2

Verwarm de room en de kaas in een steelpan tot de kaas gesmolten is. Breng de saus op smaak met peper en zout.

3

Laat de witlofstronkjes in een vergiet uitlekken, druk het vocht er voorzichtig uit. Omwikkel de witlof met de ham en verdeel over de borden. Schenk de kaassaus erover. Bestrooi de aardappelen met de bieslook en serveer naast de witlof op het bord.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlof met ham en kaassaus

Doet aan moeders keuken denken...

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig