bewaar
Gesmoorde andijvie met ham
Gesmoorde andijvie met ham
bewaar

Gesmoorde andijvie met ham

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

boter

1 el

olijfolie

1 teen

knoflook

½ pak

tuinerwten

½ pak

tuinbonen

1 zak

andijvie

1 pakje

Parmaham

Aan de slag

1

Verhit de boter met de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de tuinerwten en tuinboontjes toe en roerbak ca. 3 min. Doe de andijvie erbij en smoor ca. 4 min.

2

Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes. Voeg toe aan het andijviemengsel en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de kiprolletjes met tomaat (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.