bewaar
Gesmoorde andijvie met ham
Gesmoorde andijvie met ham
bewaar

Gesmoorde andijvie met ham

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

boter

1 el

olijfolie

1 teen

knoflook

½ pak

tuinerwten

½ pak

tuinbonen

1 zak

andijvie

1 pakje

Parmaham

Aan de slag

1

Verhit de boter met de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de tuinerwten en tuinboontjes toe en roerbak ca. 3 min. Doe de andijvie erbij en smoor ca. 4 min.

2

Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes. Voeg toe aan het andijviemengsel en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de kiprolletjes met tomaat (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gesmoorde andijvie met ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig