Ingrediënten
4 personen
20 g
boter
1
ui
1 teen
knoflook
100 g
tuinerwten
1 pakje
schouderham
200 g
fusilli
1 bekertje
slagroom
Aan de slag
Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook 10 min. op laag vuur. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren). Giet af. Snijd de ham in stukjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel en breng aan de kook. Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes. Breng op smaak met peper en zout.
Blancheren
Instructievideo - 01:00 min.
Fusilli al prosciutto

voorgerecht
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook 10 min. op laag vuur. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren). Giet af. Snijd de ham in stukjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel en breng aan de kook. Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:Voor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de sperziebonen met rucola en kaas en de filetlapjes met witte wijn (zie recept elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)20 g boter
1 ui
1 teen knoflook
100 g tuinerwten
1 pakje schouderham
200 g fusilli
1 bekertje slagroom