bewaar
Fusilli met spinazie en olijven
Fusilli met spinazie en olijven
bewaar

Fusilli met spinazie en olijven

20 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

1 pak

braadworst

3 el

olijfolie

1

ui

1 teen

knoflook

2 zakken

spinazie

4 el

zwarte olijven

100 g

Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 3 min. Voeg de knoflook en het worstvlees toe en bak het vlees rul en gaar in 5 min. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot alle blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng de pasta met het worst-spinaziemengsel. Verdeel over 4 diepe borden. Verdeel de olijven en de kaas erover. Lekker met in plakjes gesneden cherry tomaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met spinazie en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig