bewaar
Fusilli met spinazie en olijven
Fusilli met spinazie en olijven
bewaar

Fusilli met spinazie en olijven

20 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

1 pak

braadworst

3 el

olijfolie

1

ui

1 teen

knoflook

2 zakken

spinazie

4 el

zwarte olijven

100 g

Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 3 min. Voeg de knoflook en het worstvlees toe en bak het vlees rul en gaar in 5 min. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot alle blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng de pasta met het worst-spinaziemengsel. Verdeel over 4 diepe borden. Verdeel de olijven en de kaas erover. Lekker met in plakjes gesneden cherry tomaat.