bewaar
Fusilli met roomsaus
Fusilli met roomsaus
bewaar

Fusilli met roomsaus

25 min. bereiden
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

300 g

koelverse broccoliroosjes

200 g

cherrytomaten

1

ui

150 g

roomkaas kruiden

150 ml

kookroom

Aan de slag

1

Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.

2

Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.

3

Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig