Fusilli met roomsaus
545 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
300 g
200 g
1
150 g
150 ml
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 12-13 - 2001 week 12-13
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.
Fusilli met roomsaus

hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
300 g koelverse broccoliroosjes
200 g cherrytomaten
1 ui
150 g roomkaas kruiden
150 ml kookroom




