Fusilli met roomsaus

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g fusilli (pasta)
- 300 g koelverse broccoliroosjes
- 200 g cherrytomaten
- 1 ui
- 150 g roomkaas kruiden
- 150 ml kookroom
Advertentie
Bereiden
- Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
- Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
- Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 545 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 60 g
-
vet 27 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Fusilli met roomsaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Fusilli met roomsaus
- 300 g fusilli
- 300 g koelverse broccoliroosjes
Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
- 200 g cherrytomaten
- 1 ui
- 150 g roomkaas kruiden
- 150 ml kookroom
Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Roomkaas en kookroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.