Fusilli met cervelaat en champignons
Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakjes van 1/2 cm. Snijd de champignons en courgette in dunne plakjes.
- Verhit een ruime hapjespan zonder boter of olie en bak de cervelaat 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons en courgette toe aan de cervelaat en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
- Giet de pasta af en schep met de roomkaas door de groenten en cervelaat. Warm nog 2 min. door en serveer.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 710 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 60 g
-
vet 39 g
waarvan verzadigd 17 g - natrium 1.090 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Fusilli met cervelaat en champignons
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Fusilli met cervelaat en champignons
- 300 g fusilli
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 250 g cervelaatworst
Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakjes van 1/2 cm.
- 250 g champignons
- 1 courgette
Snijd de champignons en courgette in dunne plakjes.
Verhit een ruime hapjespan zonder boter of olie en bak de cervelaat 3 min. op middelhoog vuur.
Voeg de champignons en courgette aan de cervelaat toe en bak 5 min. mee.
- 150 g verse roomkaas met kruiden
Giet de pasta af en schep met de roomkaas door de groenten en cervelaat. Warm nog 2 min. door en serveer.