Kort­ge­bak­ken spi­na­zie met ui

(64) waardeer
italiaans bijgerecht 8 personen
3 64

Advertentie

Ingrediënten

8 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de ui in halve ringen en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas weer spinazie toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Lekker met geroosterde pijnboompitten en krenten of rozijnen.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

Kortgebakken spinazie met ui

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kort­ge­bak­ken spi­na­zie met ui

1
1
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 3 el traditionele olijfolie

Snijd de ui in halve ringen en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 3 min.

2
2
  • 600 g verse spinazie

Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas weer spinazie toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Lekker met geroosterde pijnboompitten en krenten of rozijnen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.