Spinazie-ui-wokschotel
Dit bijgerecht kun je ook prima als lunch eten. Laat de spinazie dan eventueel niet helemaal slinken.
Ingrediënten
4 personen
1
rode ui
1 teen
knoflook
2 el
traditionele olijfolie
250 g
cherrytomaten
600 g
verse spinazie
1 tl
gemalen chilipeper
Aan de slag
Snijd de ui in ringen en de knoflook in fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Halveer ondertussen de tomaten en voeg samen met de knoflook toe aan de ui. Bak 2 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met de chilipeper en eventueel zout.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spinazie-ui-wokschotel
Dit bijgerecht kun je ook prima als lunch eten. Laat de spinazie dan eventueel niet helemaal slinken.

bijgerecht
null personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in ringen en de knoflook in fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Halveer ondertussen de tomaten en voeg samen met de knoflook toe aan de ui. Bak 2 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met de chilipeper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker met gnocchi (het gerecht is dan niet meer glutenvrij) en Catalaanse braadworstjes (schaal 270 g). Het gerecht is dan niet meer veganistisch.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 rode ui
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
250 g cherrytomaten
600 g verse spinazie
1 tl gemalen chilipeper