Kipfilet en erwten

555 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(28)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 07 - Lekkerste recepten 2011 top 100

Aan de slag

  1. Verhit de helft van de boter en de olie in een koekenpan. Verdeel de kip in 4 stukken, bestrooi met peper en zout en bak in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Voeg na 8 min. de rozemarijn en knoflook toe.

  2. Bak de spekreepjes in een andere pan in ca. 6 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Doe de rest van de boter bij het bakvet en bak de bevroren tuinerwten ca. 4 min. Meng het spek erdoor. Breng op smaak met peper.

  3. Verdeel 4 mooie slabladeren over 4 borden. Snijd de rest in dunne reepjes en schep ze erin. Schep de tuinerwten met spek erin en leg de kip ernaast. Lekker met aardappelpartjes.

  • serveertipLekker met aardappelpartjes.

Wat vond je van dit recept?

Kipfilet en erwten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig