bewaar
Kipfilet en erwten
Kipfilet en erwten
bewaar

Kipfilet en erwten

25 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

80 g

ongezouten roomboter

1 el

traditionele olijfolie

400 g

kipfilet

1

gedroogde rozemarijn

1 teen

knoflook

200 g

magere gerookte spekreepjes

450

fijne diepvries tuinerwten

½

kropsla

Aan de slag

1

Verhit de helft van de boter en de olie in een koekenpan. Verdeel de kip in 4 stukken, bestrooi met peper en zout en bak in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Voeg na 8 min. de rozemarijn en knoflook toe.

2

Bak de spekreepjes in een andere pan in ca. 6 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Doe de rest van de boter bij het bakvet en bak de bevroren tuinerwten ca. 4 min. Meng het spek erdoor. Breng op smaak met peper.

3

Verdeel 4 mooie slabladeren over 4 borden. Snijd de rest in dunne reepjes en schep ze erin. Schep de tuinerwten met spek erin en leg de kip ernaast. Lekker met aardappelpartjes.

serveertipLekker met aardappelpartjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet en erwten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig