bewaar
Tortillataart met guacamole
Tortillataart met guacamole
bewaar

Tortillataart met guacamole

Dat is feest: taart bij het avondeten! Zeker deze hartige versie met tortilla's en zelfgemaakte guacamole.

30 min. bereiden
licht pittig
345waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

chilibonen in blik

2

avocado's

1

limoen

1 teen

knoflook

100 g

Bettine Blanc geitenkaas 55+

300 g

gemalen belegen kaas 50+

4 el

jalapeñopeper in pot

330 g

salsa mild

8 g

meergranen tortillawrap

300 g

mais in blik

15 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Dat is feest: taart bij het avondeten! Zeker deze hartige versie met tortilla's en zelfgemaakte guacamole.

Aan de slag

1

Pureer de bonen. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pers het sap uit de limoen. Doe de avocado, knoflook en wat limoensap in de keukenmachine. verkruimel de geitenkaas en schep deze met wat zout erdoor.

2

Verdeel de kaas, jalapeños en de helft van de salsasaus over helft van de wraps. Dek af met de overige wraps. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak steeds 1 tortilla ca. 4 min. tot de kaas gesmolten is. Keer halverwege. Stapel de tortilla's op elkaar, met steeds 1/3 van de bonenpuree en uitgelekte maiskorrels ertussen. Garneer met jalapeños en korianderblaadjes. Serveer met guacamole en saus.

Avocado

Instructievideo - 04:48 min.