bewaar
Minikebabs
Minikebabs
bewaar

Minikebabs

Met deze kruidige spiesjes op de barbecue is het op en top zomer!

15 min. bereiden
licht pittig
171waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1 teen

knoflook

10 g

verse platte peterselie

2

magere rundersaucijzen

1 tl

sambal oelek

150 g

tzatziki

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • tapasprikkers

Met deze kruidige spiesjes op de barbecue is het op en top zomer!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook en peterselie fijn. Snijd de saucijzen open en haal het vlees uit het velletje. Voeg de knoflook, sambal en peterselie toe aan de saucijsvlees en kneed goed door.

2

Verdeel het vlees in rolletjes (per persoon 1) en steek er een prikker in. Verhit de grillpan en bak de kebabs in ca. 6 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Serveer met de tzatziki.

tip

combinatietipMaak een saladedressing door fijngesneden peterselie te mengen met 1 el azijn, ½ tl mosterd en 4 el olijfolie.

Tzatziki maken

Instructievideo - 00:56 min.