bewaar
Haring met rodebietpesto
Haring met rodebietpesto
bewaar

Haring met rodebietpesto

10 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

18 porties

2 el

pijnboompitten

200 g

gekookte bieten

1

rode ui

1 el

balsamicoazijn

2 el

mayonaise

1 schaal

Hollandse Nieuwe haring

½ bakje

bieslook

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Doe ze in de keukenmachine. Voeg de bietjes, ui, azijn en mayonaise toe en pureer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd de haringen in stukken van 4 cm en leg op een schaal. Snijd de bieslook in stukken van ca. 4 cm. Schep op elk stukje haring wat pesto. Garneer met bieslook.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haring met rodebietpesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig