bewaar
Olijven met ham en bosui
Olijven met ham en bosui
bewaar

Olijven met ham en bosui

10 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 potje

zongerijpte taggia olijven

1

sinaasappel

1 teen

knoflook

2 tl

vloeibare honing

1 tl

mosterd

1

bosui

1 dikke plak

schouderham

Aan de slag

1

Laat de olijven uitlekken, maar vang de olie op. Pers de sinaasappel uit. Klop een dressing van 2 el olie van de olijven met el sinaasappelsap, de knoflook, honing en mosterd.

2

Meng de bosui en ham door de olijven en schep om met de dressing. Serveer met bruin stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Olijven met ham en bosui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig