Boerensandwich met kaassalade

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 100 g La Grande Hirondelle kazen
- 8 sprietjes verse bieslook
- 25 g ongebrande walnoten
- 3 el Griekse yoghurt
- 3 el walnootolie
- 4 sneetjes vloerbrood
- 1 zakje veldsla
Advertentie
Bereiden
Snijd korstjes van kaas en snijd in kleine blokjes. Knip bieslook fijn. Hak walnoten grof. Roer in kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar. Schep kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor. Leg op twee borden elk 2 sneetjes brood. Verdeel veldsla erover en schep kaassalade erop. Strooi rest van bieslook erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 540 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 35 g
-
vet 34 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Boerensandwich met kaassalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Boerensandwich met kaassalade
- 100 g La Grande Hirondelle kazen
- 8 sprietjes verse bieslook
- 25 g ongebrande walnoten
- 3 el Griekse yoghurt
- 3 el walnootolie
Snijd korstjes van kaas en snijd in kleine blokjes. Knip bieslook fijn. Hak walnoten grof. Roer in kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar.
- 4 sneetjes vloerbrood
- 1 zakje veldsla
Schep kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor. Leg op twee borden elk 2 sneetjes brood. Verdeel veldsla erover en schep kaassalade erop. Strooi rest van bieslook erover.