bewaar
Mexicaanse burgers
Mexicaanse burgers
bewaar

Mexicaanse burgers

25 min. bereiden
84waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2 pakken

witte bollen

1 schaal

hamburgers

2

avocado's

2 stuks

ijsbergsla

1 potje

salsasaus

4 el

jalapeños

2 blikken

minimaiskolfjes

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden 2 min. Gril vervolgens de hamburgers in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.

2

Halveer ondertussen de avocado's. Verwijder voorzichtig de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in plakken.

3

Beleg de broodjes royaal met ijsbergsla. Leg de hamburgers erop en verdeel de avocado, saus, jalapeños en maiskolfjes erover. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Steek er een tapasprikker in.

algemeenKindertip: Vervang de jalapeños door plakjes tomaat.

Hamburgers grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:30 min.