Mexi­caan­se bur­gers

(84) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 8 personen
3 84

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • tapasprikkers

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden 2 min. Gril vervolgens de hamburgers in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.
  2. Halveer ondertussen de avocado's. Verwijder voorzichtig de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in plakken.
  3. Beleg de broodjes royaal met ijsbergsla. Leg de hamburgers erop en verdeel de avocado, saus, jalapeños en maiskolfjes erover. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Steek er een tapasprikker in.

Tip:

Kindertip: Vervang de jalapeños door plakjes tomaat.

video

Ham­bur­gers gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:30 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.