bewaar
Mexicaanse tortilla's
Mexicaanse tortilla's
bewaar

Mexicaanse tortilla's

10 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

olie

1 zak

wokgroenten

1 blik

minimaïskolfjes

1 pot

witte bonen in tomatensaus

1 pak

tortilla's

2 x 150 g

cornedbeef

100 g

ijsbergsla

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de mais en de witte bonen in tomatensaus erbij en laat het 5 minuten pruttelen. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen. Breng op smaak met zout en peper.

2

Warm de tortilla's op volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Leg de cornedbeef in het midden van de tortilla's. Verdeel de sla erover. Schep tot slot wat van het groente-bonenmengsel erop. Vouw ze dubbel en rol ze op.