Tostada pecorino & champignons

320 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(47)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 03 - Het lekkerste van de wereld

Aan de slag

  1. Maak de champignons en de paddestoelen schoon met keukenpapier. Halveer de champignons en snijd de paddestoelen in stukken.

  2. Verhit de helft van de boter en de olie in een ruime koekenpan. Voeg de champignons en de paddestoelen toe en roerbak ca. 10 min. tot het vocht bijna is verdampt. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rest van de boter en de olie, de sjalotten en de knoflook toe en bak 3 min. mee.

  3. Verhit een andere koekenpan en bak de wrapkwarten zonder boter of olie in ca. 3 min. krokant. Keer regelmatig. Verdeel ze over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Bestrooi met de peterselie en de kaas.

  • algemeenDe overige wraps kunt u goed verpakt in de vriezer bewaren. Ze zijn dan nog 1 maand houdbaar.

Wat vond je van dit recept?

Tostada pecorino & champignons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig