Ko­ri­an­der­rijst

(26) waardeer
mexicaans bijgerecht 4 personen
3 26

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer met een staafmixer de gesnipperde sjalotten, de koriander en peterselie met 2 el olijfolie tot een gladde puree. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de puree 5 min. Voeg de basmatirijst en groentebouillon toe. Kook de rijst in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.