bewaar
Korma vlees met korianderrijst
Korma vlees met korianderrijst
bewaar

Korma vlees met korianderrijst

25 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

hamlappen

1

ui

2 teentjes

knoflook

1 zakje

verse koriander

2 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 pot

korma saus

250 g

basmatirijst

1 doosje

doperwtjes

1 zakje

peen julienne

Aan de slag

Vlees in blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Koriander schoonmaken en fijnhakken. In pan 1 el olie verhitten en vleesblokjes 1 min. bakken. Ui en knoflook toevoegen, 3 min. meebakken. Saus toevoegen en met deksel op de pan 15 min. laten pruttelen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Laatste 3 min. doperwtjes meekoken. In hapjespan 1 el olie verhitten en wortelreepjes 1 min. bakken. Rijst met doperwtjes, helft koriander, zout en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Rijst op vier borden scheppen, korma vlees erop scheppen en met rest koriander bestrooien.