bewaar
Korma vlees met korianderrijst
Korma vlees met korianderrijst
bewaar

Korma vlees met korianderrijst

25 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

hamlappen

1

ui

2 teentjes

knoflook

1 zakje

verse koriander

2 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 pot

korma saus

250 g

basmatirijst

1 doosje

doperwtjes

1 zakje

peen julienne

Aan de slag

Vlees in blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Koriander schoonmaken en fijnhakken. In pan 1 el olie verhitten en vleesblokjes 1 min. bakken. Ui en knoflook toevoegen, 3 min. meebakken. Saus toevoegen en met deksel op de pan 15 min. laten pruttelen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Laatste 3 min. doperwtjes meekoken. In hapjespan 1 el olie verhitten en wortelreepjes 1 min. bakken. Rijst met doperwtjes, helft koriander, zout en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Rijst op vier borden scheppen, korma vlees erop scheppen en met rest koriander bestrooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Korma vlees met korianderrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig