Groentekorma met ei

indiaas
hoofdgerecht
4 personen
3
76
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst (zak 1 kg)
- 6 eieren
- 2 el olie
- 1 zak grofgesneden wokgroente (400 g)
- 1 blikje crispy maïskorrels ((300 g), uitgelekt)
- 1 pot Indiase korma curry saus (400 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.
- Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.
Tip:
Meng voor een frisse smaak 2 el in reepjes gesneden verse munt door de groentekorma.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 660 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 81 g
- vet 28 g
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 44-45