bewaar
Indiase kipkorma met rijst
Indiase kipkorma met rijst
bewaar

Indiase kipkorma met rijst

30 min. bereiden
116waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

1

rode ui

1

aubergine

400 g

kipfilet

3 eetlepels

olie

1 pot

korma saus

1 pak

bladspinazie

1 zakje

verse koriander

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Ui snipperen. Aubergine en kipfilet in blokjes snijden. Kipfilet bestrooien met peper en zout. Olie verhitten in braadpan en ui 1 min. fruiten. Aubergineblokjes en kipfilet toevoegen en ca. 4 min. meebakken. Korma toevoegen, pot vullen met 50 ml water, even schudden en bij aubergine-kipmengsel voegen. Geheel ca. 20 min. zachtjes laten pruttelen. Intussen spinazie verhitten volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazie in vergiet doen en overtollig vocht eruit drukken. Koriander grofsnijden. Spinazie losjes door korma roeren en garneren met koriander. Serveren met rijst.