bewaar
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
bewaar

Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet

20 min. bereiden
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

eieren

50 g

pitloze zwarte olijven

1 el

olijfolie

12 sneetjes

brood

4 el

knoflookmayonaise

½ zak

veldsla

100 g

chorizoworst

4

geroosterde rode paprika's

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

In kom eieren loskloppen met zout, peper en olijven. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Eimengsel erin schenken en op matig vuur tot dunne omelet bakken. Zodra onderkant goudbruin is, omelet op bord laten glijden en in vieren snijden. Intussen brood in broodrooster roosteren. Sneetjes besmeren met knoflookmayonaise. Op 4 sneetjes brood omelet en klein toefje veldsla leggen. Afdekken met sneetje brood. Chorizo, geroosterde paprika en klein toefje veldsla erover verdelen. Afdekken met derde laag brood met besmeerde kant naar beneden. Sandwiches voorzichtig aandrukken en diagonaal doormidden snijden. Vastzetten met satéstokjes.

tip

algemeenDeze Spaanse clubsandwich ziet er heel feestelijk uit als u er eerst vier satéprikkers insteekt en de sandwich dan diagonaal in vieren snijdt. Steek op de uiteinden van de prikkers een in vieren gevouwen plakje chorizo, een toefje veldsla en een zwarte olijf. Leg de sandwich als spiesjes op de borden.