Koude komkommersoep met blauwaderkaas

120 kcal

10 min. bereiden, 1 uur wachten

3/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


Soepen en Sandwiches - Soepen en Sandwiches

Aan de slag

  1. Komkommer in stukken snijden. Van waterkers 4 mooie takjes apart leggen voor garnering. In keukenmachine komkommer, bosui en rest van waterkers pureren. Bouillon erdoor mengen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Soep in koelkast in minstens 1 uur door en door koud laten worden. Komkommersoep in borden scheppen. In midden bergje van kaas maken en garneren met takje waterkers. Serveren met crostini.

  • algemeenVervang de waterkers eens door rucola en maak in het midden een bergje van verkruimelde kaas en reepjes witlof.

Wat vond je van dit recept?

Koude komkommersoep met blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig