bewaar
Gebakken zalm met tagliatelle
Gebakken zalm met tagliatelle
bewaar

Gebakken zalm met tagliatelle

Met broccoli en champignons zet je in no time een heerlijke maaltijd op tafel.

20 min. bereiden
150waarderingen

Ingrediënten

4 personen

70 g

mix voor tagliatelle roomsaus

250 ml

halfvolle melk

250 ml

kraanwater

80 g

ongezouten roomboter

250 g

champignons

300 g

tagliatelle all'uovo

400 g

broccoli

400 g

Schotse zalmfilet

Met broccoli en champignons zet je in no time een heerlijke maaltijd op tafel.

Aan de slag

1

Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en water tot een gladde saus. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Breng op smaak met peper en zout en voeg toe aan de roomsaus.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en voeg de laatste 4 min. toe. Verhit ondertussen de rest van de boter in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in ca. 6 min. gaar. Keer halverwege. Giet de pasta en broccoli af en verdeel over de borden. Schep de saus erover en leg er een stuk zalm op.