Ingrediënten
4 personen
1 pak
tagliatelle bicolore
2
courgettes
3 eetlepels
olijfolie
1 doosje
mix voor tagliatelle roomsaus
250 ml
halfvolle melk
1 bakje
zalmsnippers
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.
Tagliatelle met courgette-zalmsaus

hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 pak tagliatelle bicolore
2 courgettes
3 eetlepels olijfolie
1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus
250 ml halfvolle melk
1 bakje zalmsnippers