bewaar
Tagliatelle met courgette-zalmsaus
Tagliatelle met courgette-zalmsaus
bewaar

Tagliatelle met courgette-zalmsaus

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tagliatelle bicolore

2

courgettes

3 eetlepels

olijfolie

1 doosje

mix voor tagliatelle roomsaus

250 ml

halfvolle melk

1 bakje

zalmsnippers

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met courgette-zalmsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig