bewaar
Tagliatelle met courgette-zalmsaus
Tagliatelle met courgette-zalmsaus
bewaar

Tagliatelle met courgette-zalmsaus

20 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tagliatelle bicolore

2

courgettes

3 eetlepels

olijfolie

1 doosje

mix voor tagliatelle roomsaus

250 ml

halfvolle melk

1 bakje

zalmsnippers

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.