Tagliatelle met courgette-zalmsaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak tagliatelle bicolore (375 g)
- 2 courgettes
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
- 250 ml halfvolle melk
- 1 bakje zalmsnippers (200 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 605 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 57 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 0 g