Ta­gli­a­tel­le met cour­get­te-zalm­saus

(45) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 45

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Courgettes schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Mix voor roomsaus, 200 ml water en melk door courgette roeren, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Zalmsnippers door saus roeren en 1 min. meewarmen. Tagliatelle serveren met courgette-zalmsaus. Lekker met tomatensalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.