bewaar
Tagliatelle met asperges en Parmaham
Tagliatelle met asperges en Parmaham
bewaar

Tagliatelle met asperges en Parmaham

Proef het voorjaar! De asperges en roomsaus geven een zachte smaak, de bieslook en ham een pittig accent.

25 min. bereiden
333waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

verse witte asperges

300 g

tagliatelle

1 zakje

mix voor tagliatelle roomsaus

250 ml

halfvolle melk

75 g

parmaham

13 g

verse bieslook

Proef het voorjaar! De asperges en roomsaus geven een zachte smaak, de bieslook en ham een pittig accent.

Aan de slag

1

Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd in dunne plakjes.

2

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de asperges de laatste 5 min. mee. Giet af en doe terug in de pan.

3

Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met de tagliatelle en de asperges.

4

Scheur de Parmaham in kleine stukjes en voeg toe aan de pasta. Snijd de bieslook fijn en strooi over de pasta. Breng op smaak met peper en zout en meng goed.

Asperges koken

Instructievideo - 06:34 min.