bewaar
Pasta met zalm en boontjes
Pasta met zalm en boontjes
bewaar

Pasta met zalm en boontjes

Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus.

20 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

fusilli

600 g

diepvries snijbonen

2

uien

2 el

olijfolie extra vierge

250 ml

halfvolle melk

250 ml

kraanwater

70 g

mix voor tagliatelle roomsaus

426 g

roze zalm in blik

Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. in een pan.

2

Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de melk, het water en de mix voor de roomsaus toe aan de uien. Laat 2 min. zachtjes koken.

3

Giet die de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de pasta met de snijbonen, en verdeel over de borden. Schenk de saus over de fusilli.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.