Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips

italiaans
hoofdgerecht
4 personen
3
15
Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak pappardelle (pasta) (250 g Delverde)
- 2 bakjes witte wijnsaus ((vissaus à 150 g)
- 2 bakjes aspergetips (à 100 g)
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
- 4 warmgerookte zalmsteak (2 pakjes à ca. 225 g AH)
- (versgemalen) zwarte peper
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen vissaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. Basilicum in reepjes snijden. Pasta afgieten en vissaus erdoor mengen. Aspergetips afgieten en met basilicum door pasta mengen. Op vier borden scheppen. Zalmsteaks op pasta leggen en bestrooien met peper.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 640 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 52 g
- vet 32 g