bewaar
Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
bewaar

Pappardelle met rucola en blauwaderkaas

15 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

pappardelle (pasta)

8

trostomaten

3 el

honing-mosterddressing

1 el

verse tijm

3 el

walnotenolie

150 g

blauwaderkaas

1 zakje

walnoten

1 zak

rucola

zwarte peper

Aan de slag

Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel intussen de plakken tomaat over een schaal. Sprenkel er de dressing over en bestrooi ze met de tijm. Giet de pappardelle af en schep om met de walnotenolie, de blauwaderkaas, de walnoten en de rucola. Breng de pasta op smaak met versgemalen peper en verdeel hem over vier borden of kommen. Geef de tomatensalade er apart bij.