bewaar
Gevulde tomaten met roerei en blauwaderkaas
Gevulde tomaten met roerei en blauwaderkaas
bewaar

Gevulde tomaten met roerei en blauwaderkaas

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

6

trostomaten

4

eieren

15 g

boter

75 g

blauwaderkaas

15 g

rucola

Aan de slag

Snijd de kapjes van de tomaten en hol de tomaten uit met een lepel (vruchtvlees en pitjes worden niet gebruikt). Klop de eieren in een kom los en voeg wat zout en peper toe. Smelt de boter in een koekenpan. Giet de losgeklopte eieren in de pan, voeg de blokjes kaas toe en laat het eimengsel al roerend op een zacht vuur stollen. Neem de pan van het vuur. Verdeel het roerei over de uitgeholde tomaten en leg er enkele blaadjes rucola op. Serveer direct.

tip

algemeenJe kunt de gevulde tomaten ook warm serveren. Zet ze (gevuld, maar zonder de rucola) 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.