bewaar
Roerei met truffelolie
Roerei met truffelolie
bewaar

Roerei met truffelolie

10 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

100 g

kastanjechampignons

40 g

boter

4

eieren

2 el

olijfolie extra vierge witte truffelaroma

sprietjes

bieslook

Dit heb je nodig

  • 8 diepe eierdopjes

Aan de slag

Veeg de champignons met een stuk keukenpapier schoon en snijd in stukjes. Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en bak de stukjes champignon al omscheppend 3 min. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de champignons over de eierdopjes. Klop in een kom de eieren los. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verhit de rest van de boter in de pan en schenk de losgeklopte eieren erin. Laat al roerend op laag vuur stollen. Bak de eieren niet te lang, want het roerei moet nog wel smeuïg zijn. Schep het roerei op de champignons in de dopjes. Druppel de olie erover en leg op elk dopje wat sprietjes bieslook. Lekker met geroosterd brood.