bewaar
Kabeljauwquiche
Kabeljauwquiche
bewaar

Kabeljauwquiche

15 min. bereiden
45 min. wachten
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

deeg voor hartige taart

2 pakjes

kabeljauwfilet

100 g

chorizo

4

eieren

250 ml

slagroom

2 tl

paprikapoeder

½ potje

zwarte olijven

Dit heb je nodig

  • quichevorm (doorsnede 24 cm), ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de vorm. Snijd de chorizo in blokjes en verdeel over de vis.

2

Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk in de vorm en strooi de olijven erover. Bak 45 min. Met 600 g in olijfolie geroerbakte spinazie met knoflook een volwaardige maaltijd.

tip

algemeenU kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.