Kabeljauwquiche

625 kcal

15 min. bereiden, 45 min. wachten

2.9/5

(48)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • quichevorm (doorsnede 24 cm), ingevet


2010 nr. 10 - Heerlijk Frankrijk

Aan de slag

  1. Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de vorm. Snijd de chorizo in blokjes en verdeel over de vis.

  2. Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk in de vorm en strooi de olijven erover. Bak 45 min. Met 600 g in olijfolie geroerbakte spinazie met knoflook een volwaardige maaltijd.

  • algemeenU kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.

Wat vond je van dit recept?

Kabeljauwquiche

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig