bewaar
Garnalenquiche
Garnalenquiche
bewaar

Garnalenquiche

10 min. bereiden
45 min. wachten
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

deeg voor hartige taart

1 zakje

rode pepers

2 tenen

knoflook

1 el

olijfolie

2 bakjes

jumbogarnalen

4

eieren

1 beker

slagroom

Dit heb je nodig

  • staafmixer, quichevorm (doorsnede 24 cm of 20 x 25 cm), ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verwijder de zaadlijsten van de pepers en snijd in reepjes. Pureer met de knoflook en de olie 10 sec. met de staafmixer. Schep de garnalen erdoor en verdeel over de quichevorm.

2

Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de quiche. Bak 45 min. Met tomatensalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).

algemeenU kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.