bewaar
Miniquiches met postelein en surimi
Miniquiches met postelein en surimi
bewaar

Miniquiches met postelein en surimi

40 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes

deeg voor hartige taart

1 eetlepel

olijfolie

1 teentje

knoflook

1

rode peper

150 g

postelein

1 bakje

surimibolletjes

2

eieren

2 eetlepels

crème fraîche

50 g

geraspte jonge kaas

Dit heb je nodig

  • lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Deeg ontdooien. In pan olie verhitten en knoflook en peper 1 min. zachtjes bakken. Postelein toevoegen en 5 min. zachtjes smoren. Postelein in zeef laten uitlekken en afkoelen. Taartvormpjes (ingevet) met deeg bekleden en overtollige deeg wegsnijden. Postelein en surimi erover verdelen. In kom eieren met crème fraîche, zout en peper loskloppen. Kaas erdoor roeren en eimengsel in taartvormpjes schenken. Miniquiches in midden van oven in ca. 20 min. gaar bakken. Warm of op kamertemperatuur serveren.

tip

algemeenVervang de postelein door spinazie of rucola.