Ingrediënten
4 personen
250 g
rabarber
1 eetlepel
suiker
2 pakjes
verse roomkaas naturel
5 eetlepels
honing
4 kleine
taartbodempjes
Aan de slag
Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.
Taartjes met rabarber

nagerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)250 g rabarber
1 eetlepel suiker
2 pakjes verse roomkaas naturel
5 eetlepels honing
4 kleine taartbodempjes