Taartjes met rabarber

Advertentie
Ingrediënten
- 250 g rabarber
- 1 eetlepel suiker
- 2 pakjes verse roomkaas naturel (bijv. MonChou), a 100 g)
- 5 eetlepels honing
- 4 kleine taartbodempjes (pak ` 6 stuks)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 365 kcal
- eiwit 12 g
- koolhydraten 27 g
- vet 23 g